Sunday, October 4, 2009

SalamAidilfitriQuasar!!!

Nie lah pertama kali dalam hidup aq menguruskan event(dinner) dari mula hingga pengakhiran event... sebelum nie pun ade tp sebagai adhoc jer... syukur alhamdulillah sebab aq di kurniakan rakan2 seperjuangan (exco2 quasar) yg sangat2 bekerjasama... bagi aq, kitrunk dah cukup kuat untuk harungi event2 yg akn mendatang kelak... kita buat kerja sume nyer tersusun... sykur sgt2...

malam nie aq segak bergaya dgn baju hijau gelap dipadankan dgn samping songkek hijau daun pisang... so korunk2 pandai2 lah bayangkan mcm mana erk!!! sesampainyer aq di DSP, sambil menunggu vip sampi, kitrunk para2 exco quasar "snap", "snap", dan "snap"... sehinggalah vip "on the way" ke DSP(dewan gelap)... kitrunk bersiap sedia di luar dewan... seleps mengiringi vip ke meja vip... para exco terus ke pentas untuk membuat persembhan pembukaan...

ezlin(KP) bermula dgn lirik:-
duhai bonda...
duhai ayahanda...
dengarlah rayuan anakanda...
yang jauh dimata...

ain menangis teresak2 nthen lampu pentas terbuka... kitrunk, para2 exco yg len datang menjenguk ain dan mengajak ain bernyayi(seloka hari raya)... sume exco di atas pentas...

aq, put dan nabil:-
katamu itu abang mengerti...
kusanjung budi puteri ibuanda...(2x)
pada yang tua kita hormati...
barulah hidup saling bahagia...(2x)

habislah azab kitrunk pada mlm itu, dan terus kan kerja masing2... semuanyer berjalan lancar... emcee yg kitrunk pilih amat2 lah terbek... walaupun ade sikit spoil... tp tetap terbek dari korunk... persembahan d1q2, d1q3 dan d1q1 tidak lah mengecewakan... sangt spontan, ternyata usaha kitrunk sgt berjaya, terbaik dari part one... hehehehe... persembahan iklan berjaya mencuit hati para hadirin... persembahan multimedia part 6 sumbngan exco multimedia turut membuatkan part 6, sangt2 dihargai... makanan cukup2 puas aty... sedap sgt...

pukul 10stgh vip pulang... bermula nyer sesi bergmbr di dewan tersebut... para exco terus mencari makanan untuk menjamu selera... sesi bergmbr berlanjutan sehingga pukol 12stgh... sehinggakan para hadirin di suroh balik sebb nak mngemas dewan tersebut...

p/s:- perhatian sesiapa yg mengambil gambr bersama aq(sanat), aq nak gmbr tu jugak erk...

p/s:- kpd para exco, terima kasih dan minx maaf atas segala nyer...

6 ulasan:

nabiela said... [Reply to comment]

kate candle uh letak dalam air lah,dalam botol lah...
x de pun
eeee tpu....
hahahah..

wani harumi said... [Reply to comment]

bkn samping tp sampin..
bkn songkek tp songket...
hehe....

xdewk gmbr ke???nk tgk gax how

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

to wani harumi:- terima kasih cikgu bahasa melayu erk... kira anda ade ciri2 seowg guru...

to nabiela:- botol wu x der lah dik... hehehe... nak picx mlm wu erk...

nabiela said... [Reply to comment]

nak pic eh...??
copy kat i nye facebook r..

fiqah_1207 said... [Reply to comment]

waaa....
sanat terbaek...
gmbar t amik kat nabil key..
aku dah msukkan dlm pendrive die...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

terima kasih fiqah_1207...

pujian kamu amat bermkna bg saya sbgai seorng yg serba kekurangan...

terima kasih pasal gmbr tu gak erk!!!

 
f