Saturday, February 13, 2010

HokiKepadaBolaSepak!!!


Kenapa dan mengapa aq post this title erk??? Mula-mula tu memang dah dapat agak dah benda macam nie akan berlaku… biasa lah manusia kan, setiap manusia akan berubah kan, macam itu jugak lah minat aq…

Sebenarnya, aq memang minat gila tentang bola… cakap jer lah pasal bola, confirm aq akan jadi pendengar yang setia… Tanya lah pada kawan2 rapat aq, mesti diaorang akan iye kan saje… lagi-lagi kalau sebut tentang kelab EPL,Manchester United… x kira lah match manutd kul bape… mesti terpacak depan TV…
Dulu, aq wakil uitm johor untuk Hoki… tp sekarang??? Bola sepak kut… sebab aq dah mula take serius tentang bola sepak… ye lah, mana tak nyer… rajin lak aq turun padang untuk latihan… baru-baru ni, aq main bola sepak 9 sebelah untuk SUKOL… team aq hanya smpai separuh akhir jer… kalah penalty 2-3…

Pastu aq dapat main untuk uitm johor bagi perlawanan persahabatan dengan team gementah kut… aq pon x tahu… aq main jer… Alhamdulillah ktrang menang 2-1… esk nyer pulak, perlawanan persahabatan yang ke-2 sebelum perlawanan penting menyertai LIGA BOLA SEPAK PIALA YANG BERHORMAT MENTERI KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI untuk wakil zon selatan… Alhamdulillah sekali lagi, ktrang menang 1-0…

Hari yang di tunggu sudh tiba, perlawanan yang di anggap hidup mati UiTM Johor… sekali lagi, syukur terhadap Illahi kerana aq dapat first eleven untuk match ni.. perlawanan UiTM Johor vs UiTM Lendu… aq memakai jersi no.17 pada match tersebut… bermain di posisi wing back mcm rafeal(manutd), ivanovic(chelsea), sagna(arsenal), Johnson(liverpool) dan ramai lagi… hehehe perasan kan…

Alhamdulillah team aq menang dengan keputusan 3-0… yahoo… dengar cerita kejohanan liga nie akan berlangsung di Perlis… untuk pengetahuan semua, UiTM JOHOR adalah wakil untuk zon selatan…


p/s:- sentiasa lah doakan kejayaan untuk orang lain supaya orang lain akan doakan kejayaan untuk kita… amin..

2 ulasan:

KaSoT PuTeH said... [Reply to comment]

knp x cte aku score? hahaha...

KuCantek said... [Reply to comment]

ptot r sunburn gler...
asyk ade game jer...

 
f