Saturday, January 1, 2011

CepuSILVER dari Cik Zati

Alamak....!!! SRB dapat soklan cepuSIlver dari cik zati pada Tahun Baru di angka 2011 nie... Bila baca rasa kelakar, bila fikir balik rasa macam tak patut selindung kan benda yang baik nie... Tapi itu lah yang SRB rasa bila baca comment dari Cik Zati entri SRB yang bertajuk "Suka Duka 2010"...


From comment box blog SRB...

Sebenarnyer, soklan yang berikan pada SRB adalah cepu mas, tapi SRB nak tukar sikit jadi cepuSILVER... Baru lah rasa macam soklan tu senang kan... soklan nyer "DAH ADA ANAK KE?"... Hah ambik hang SRB, jawab, jangan tak jawab... Ini semua gara-gara gambar ini...

Who with Suzie???

Okay lah, sebenarnyer SRB suka sangat kat baby... Sama macam Suzie tapi Suzie tak sama macam SRB...(Enough SRB... mengarut)... Hakhakhahahah... SRB memang ade anak tapi anak tekak lah... baby nie adik kepada Suzie A.K.A adik ipar SRB... Insyallah... Nama dia Alesya... Sedap kan... SRB yang bagi taw...





4 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

cepuSILVER hahahaha, sedap name baru tu :P

ohhh adikk ipar, ingatkan anak muehehe, sedap name tu

psst2, bila nak bagi name untuk anak sendiri pulak? ^^

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

anak sendri... amboi... lambt lagi...
tnggu grad dip...
dapt kerje...

khwin laa...
tggu kad jmptan erk...

zati said... [Reply to comment]

@Ryoma Ekhizen
a'aah tunggu kad jemputan, jangan lupe jemput muehehehe :P

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

owkay... nnty wan jemput zati erk...
insyallah!!!

 
f