Monday, May 31, 2010

SalahMereka!!!

Si rambut biru sering kali melakukan kesalahan yang x sepatut nya si rambut biru lakukan. Termasuk hari ni saja sudah masuk 3 kali si rambut biru melakukan kesalahan yang sama. Nasib baik la si majikan nyer tidak mengamuk ke atas kesalahan si rambut biru itu. Sejujurnya, si rambut biru berasakan diri nya tidak bersalah atas kesalahan yang dilakukan nya itu. Ini semua gara2 mereka, mereka lah “dalang” segala punca kesalahan si rambut biru. Di sebabkan mereka, si rambut biru sanggup tidak tidur untuk menyelesaikan masalah mereka.

Mereka ini la "punca"... (taksub)


Atas desakan kawan2 si rambut biru yg menyatakan siri “ADAMAYA” best dari cerita yang lain telah membuatkan si rambut biru begitu taksub. Sebenarnya si rambut biru tidak tahu menahu tntng kewujudan siri “ADAMAYA” itu. Walaupun siri itu sudah lama melaburkan tirai nyer, si rambut biru sanggup meyelesaikan 23 episode dalam masa 3 hari sahaja. Mana tak nyer si rambut biru nak tengk setiap episode tu kne tggu dia habs loading dulu nthen baru ley tgk.

siri "ADAMAYA" punya pasal laa...


Ponteng kerja itu lah kesalahan si rambut biru lakukan demi melangsaikan siri episode tersebut. Si majikan tetap maafkan si rambut biru walaupun sudah 3 kali berlaku. Kini si rambut biru dapat belajar sesuatu tentng siri “ADAMAYA” iaitu tentang tanggungjawab.

5 ulasan:

XOXO said... [Reply to comment]

ya allah wan..
entry ko kli ni tak leh thn la..
hahahhaa..
terbahak-bahak aq glak taw x..

neway..cter ni mmg bes..aq pun katam cter ni biler episod kt tv da hbis..hahaa,..

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

tula pasal... nasib bek x mengamuk majikan aq... hehehe...
sbb best laa aq katam kan citer nie dlm masa 3 hari... klo x best, berminggu2 laa

XOXO said... [Reply to comment]

hahaha..wan2..hihi..

wani harumi said... [Reply to comment]

adamaya supeb bez~!!!!!!
kte kne amek pe yg baek dp ctew toh...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

amek pe yg bek??? mksd nyer... hahahhaa... dari citer nie laa wan knl diri wan... so, wan adalh dri wan...

 
f