Saturday, September 5, 2009

DalamKenangan!!!


ehmm terlintas lak nak create about she, "Siti Sarizah Bte Saharuddin"... entah lah knpe aq nak citer pasal dia... mungkin sbb dia pernh ader dlm aty aq kut... tu sbb aq ase nak citer pasal dia... tp entah lah... mungkin dah tersurat yg aq bukan milik dia... so redha jer lah... bak kata kawan2 gurl aq "mungkin ade lg yg terbaik utk kau!!!"... hahaha mksd nyer, bukan dia nie jahat taw...

firstly, mestilah berkenalan kan... aq knl dia masa aq part 1 D'UiTM, itu pown dah last2 sem... aq knl pown sbb zhafir ngan sushie... sbb dorung nie lah aq knl dia... so per2 pown salah kan dorunk nie... hehehehe men2 jer... aq knl dia msa tu pown waktu yg slah kut, sbb dia tgh nk break ngan balakx dia... as lelaki mcm aq nie msti lah ambik bert kan... enth mcm mana tah, aq ase selesa ngan dia...


nie lah first present aq bg kat dia, sejarah nyer mmg aq ingt smpai mati agk nyer... antra sbb nyer, 1)1March merupakan bezday kawan aq(mok), 2)1March merupakan kempen sahabat yg dianjurkan oleh mok jugak... so aq x boley nak tipu diri sendiri yg aq akan ingt trikh nie...



ehmm bermula nyer jnji2 bersama dia... aq ingt lg, dia pernh perthnkan aq dpn kwan2 dia... walaupun aq thu yg kwan2 sekeliling dia mmg membenci diri aq nie, aq pown x thu sbb dia knpe... so, bnda2 mcm nie aq dpt jgka, oleh sbb kwn2 dia jugak lah aq ase jauh sgt dr dia... tp aq x slh kn kawan2 dia, mungkin silap aq jugak kan... benda dah jadi kan... so abaikn jer lah... pasal kwn2 dia, aq akn berkwn pd org yg nk berkwn dgn aq jer... tlng jgn hipokrit dpan aq erk...

mmg lah ase sakit yg teramat bila dpt thu dia cuma memperbodohkan aq, bila fikir2 balik... mmg patut aq kne mcm tu, ye lah dulu masa aq dah dpt dia... aq buat "dek" jer kan, biasa lah lelaki kan bila dah dpt kapel ngan seseorng tu, ia akn kurng perhatian kat psngan dia... i'm sorry...hahahaha... pesanan penaja, jgn pikir bukan2 dah lah erk... aq x touch dia pown, owkay!!!

apa yg aq post nie, bukan sbb nak come back kat dia balik, tp aq just nak share psal dia, lg pun, aq jns yg x suka berdendam or bermusuh dgn owg yg aq knl... so, aq still kwn ngan dia, mcm aq kwn dgn kwn rapat aq... lg satu, jgn pikir kitrunk nie scandel erk...

p/s:- biar owg buat jaat kat kita, tp jgn kita buat mcm tu kat owg len... jika sifat nyer "api", jgn lawan dgn api.. pasti ia akn menyakitkan aty kita sendiri, fikir2 kan dan renung2 kan... selamat beramal!!!

1 ulasan:

KuCantek said... [Reply to comment]

wow..sgt sweet...
redha jela..klau tol jdoh u n ie..
u ptos skng pon mybe oasn u akn dpt die balek..
lumrah r org ptos cnte n lmrah gak tok org jtoh cnte..
huhu...mybe ade hikmah disebalik sglenye...

 
f