Thursday, September 16, 2010

Apa benda nie

Ini story yg SRB nak share ngan korunk semua pasal 2 nie. Benda-benda ni pun SRB dapat dari F. F nie adalah kawan Miss S, kenapa F??? sebab itu yang SRB bayangkan.

So, SRB pon ase benda macam patut di share. Bukan calang-calang orang boleh cakap tentang benda ala nie, ade 2 pesanan dari F. So, korunk layan 2 gambar nie dan SRB akan cerita berdasarkan gambar tu. Gambar ni pulak SRB edit just utk pesanan F tu.

So, apa yang korunk boleh cakap tentang gambar nie??? Miss S bagitahu SRB yang F terbaca satu fakta tentang "mahasiswa/i UiTM yang bercinta semasa belajar tidak akan kekal lama". So, F suruh Miss S berhati-hati pasal benda alah nie. Korunk dapat terfikirkan sesuatu tak???

Entah mana tah F nie jumpa fakta nie. Berbulu jugak SRB dengar, macamlah SRB nie nak permainankan Miss S pulak. Itu sebab lah gambar nie SRB buat.

Hah... Nie lagi 1. Apa yang korunk fikirkan tentang gambar nie???. F tu bagitahu Miss S, "kalau lelaki sayangkan perempuan itu, Lelaki itu tidak akan sentuh perempuan itu".

Pppppaaaapppp

Kene lagi kat batang hidung SRB. Tahu lah SRB pernah pegang tangan Miss S. So, F nak bagitahu kat Miss S yang SRB nie tak sayang Miss S ke??? Hello.... zaman sekarang zaman moden lah... bukan zaman anak dara duk kat dapur jer...

FYI, SRB akan sentiasa sayang Miss S. Terpulang lah pada Miss s nak ikut fakta-fakta F tu ke tak... SRB hanya berserah pada Illahi...0 ulasan:

 
f