Sunday, August 30, 2009

MenjadiDoktorPeribadi!!!

fulamak!!! aq jd doktor??? bunyi nyer mcm pelik tp ia mmg benar berlaku... siapa pesakit nyer dan apa ubt yg aq bagi??? yg itu kita x thu... hahahaha

mula nyer aq jd doct nie masa aq menonton match manutd vs arsenal di bilik tv bersama kutek ngan borat... biasa nyer bila tgk bola, aq x heran dgn owg sekeliling, lg2 manutd hari tu ade big match... entah knpe??? tiba2 msj masuk, aq boley terlints utk membaca nyer... aq glar kan dia "miss z"

"salam..da tdo ke?", as penyewa kereta mesti nak thu sapa kan... mana thu owg tu nak sewa kereta kan, lg 1... aq x save num owg yg pernah sewa kereta kat fon aq... upe2 nyer miss z pernah sewa kereta i dulu... so aq knl lah miss z sapa kan...

"r u a gud listener?" of cousre aq sedia mendengar, bukan bz body tp nak thu knpe jer... aq nie suka dgr masalah owg... lg2 dia nak share ngan kita kan... itu 1 penghormatan owg kpd kita sebnrnye taw

"leh tlong i x? ..bg nsiht n pndpt.." aq tnya pasal apa... "hem..u pnh x kcewe psl cnte? ..cmne ek u nk ilgkn ase kcewe 2? .," so aq terkejut lah... mungkin miss z x thu kisah hidup aq lg... so aq suh miss z bukak blog aq nie nthen suh miss z bace...

aq bgthu miss z cinta nie ibarat api... so jika kita men cinta mknenyer kita men dgn api... sent msg, deliver msg ngan miss z hmpir kul 3 pg kut... dlm msg2 miss z, prnh miss z suh aq gnti tmpt owg tu, so why not klo aq ngan miss z jd ttm(scandal), huh yer lah scandal x sdp dgr, aq tkar ttm...

"FYI.. u knl die.. n die knal u.. die dak part 3.. n dmi Allah..u lg nsem dri die.." terkejut aq, miss z anta msg mcm nie... so, msg nie mmbuatkan aq mesti nak thu sapa die tu... bila aq tnya, miss z ckp "xyh r u tau spe die..ckop jela u tau cite i 2"... owkay lah kan dr miss z x share lngsng dgn aq...

sblm aq shur, aq call miss z... sembang2 smpai kdt kering... now bermula nye kehidupn aq dgn miss z sbgai TTM... ktrng dah jnji akn jaga perasaan masing2.. FYI, miss z sudah di miliki owg... so, for all readers... jgn slh anggap erk!!! gotcha....

p/s:- jika kita janji utk jaga perasaan dia.. jgn lah abaikan perasaan dia walaupun apa2 status sekali pown...

9 ulasan:

wani_xoxo_genevie said... [Reply to comment]

ha sape miss Z toh..pandai eyh nk berscndle2 lax..hehe..ney da falling ngan miss z ke pe??? ney la org sewa keta mst rmai org knl.tlg jgkan alg tyme akk xdewk k..xmo bg alg lyn gurl taw..amanat ney..heeeee

KuCantek said... [Reply to comment]

wow..sape r ek miss z nie..
besnye ade private doctor..huhuhu

Anonymous said... [Reply to comment]

kekalkan lah apa yg ada sekarang....capai semua impian kita dan disertakan dengan doa...kalau sumenya dapat keberkatan tuhan, insyaAllah akan berkekalan dan terjagalah hati masing2...gud luck...

Nabila Lukman said... [Reply to comment]

apa yang boleh aku kata "Gila gatal Miss Z tu!"

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

to Nabila Lukman: biar lah apa sekali pown ko nak anggp dia... yg penting dia x kacau idup ko kan!!!

lg 1, kita sapa nk ckp kat owg tu mcm tu mcm nie... cermin diri dulu erk!!!

SakiNah said... [Reply to comment]

salam...
saya nk tmpng comment la...
firstly, sy nk mntx maaf dlu byk2 k....

to ryoma;encik dh kenal ke aty budi wanita itu??
bukan ape, tanye jerk...tp lau memng dh fallen in luv, x salah pn...... lg sy doa kn kebhagian encik bersama wanita itu....

to Nabila;sebnryer....ak pn ada terpikir mcm 2 gak... tp sapa lh kte nak ckp psl hak org len kn...

anyway, hope Ryoma n wanita yg Ryoma in luv 2 sampai lh ke jnjng plamin yerk, jgn lupa jmpt kte owg semua, jg aty wanita 2 baek2....

wassalam....

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

to sakinah:- i ngan dia mmg x der per2 hubngan pown... i like brother with her!!!

Anonymous said... [Reply to comment]

eh bkn x hepy la ct time 2,,,
tp ct mlu hakhak,,
heheheh,,
k pas ni ct snyum je k?

SakiNah said... [Reply to comment]

skunk memang r suke brother2.....

tp dlm aty mesti dah terpikat...

betul x???

lau x, x mungkin yerbg sanat nak brother2 ngan die

 
f