Sunday, June 27, 2010

Aduh!!!

Si rambut biru meneruskan hari2 biasa nyer dengan meng"online"kan diri di facebook milik nyer. Tiba-tiba salah seorang classmate si rambut biru tagged note. Note itu adalah jadual untuk semester hadapan. Oooohhh Noo... bertukar pulak jadual nyer...

Jadual Semester hadapan

korunk tengok laa, hari rabu mesti full class. Tetapi nasib baik laa start kelas kul 2 pada hari isnin, boleh la si rambut biru balik tiap2 minggu. wukakaka...

Si rambut biru harap dapat sesuaikan dri dengan jadual ini. Apa-apa hal, enjoy....

2 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

ari rabu pack, ari jumaat tu membazir..bincang dengan lect tuk bawa sub ari rabu tu kat ari isnin..ari khamis dah boleh balik rumah terus hahaha (suke2 aku je)

btw..ada tag, sudi2 kan diri tuk ambil ;)

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

memang nak wat macam tu pon... tapi...
kene len2 clazz laa...

tu yang x nak tu...

 
f