Tuesday, June 29, 2010

UntukKengkawan!!!

Dalam Si rambut biru jatuh cinta dengan Adobe Photoshop CS4, si rambut biru ilhamkan cinta itu mereka...


sebab apa mereka??? sebab mereka lah orang yang terawal menilai hasil kerja si rambut biru dengan menyuruh hasilkan gambar mereka. Si rambut biru tidak suka menghampakan harapan kawan-kawan. Jadi, terhasil lah gambar-gambar tersebut. Si rambut biru selalu ingat "berKAWAN biar beribu, berKASIH biar satu". Tapi ber"KASIH"??? sekarang hanya ada kawan. Mungkin suatu hari nanti, Si rambut biru akan ura-ura kan erk...

Bagi mereka yang dah biasa dengan Adobe2 nie, mesti mereka cakap "semudah ABC" kan. Tapi percayalah, bermula dari situ lah Si rambut biru berjinak-jinak dengan Adobe. Thanks to ADOBE PHOTOSHOP CS4

2 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

huhu..TAK PANDAI gune adobe, ajar boleh?? muehehehe :Pp

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

ajar... nnty sy post blog untuk ajar guna adobe jer erk...

past nie sy nak wat blog nie jadi mcm blog awk...

 
f