Friday, June 25, 2010

GileBola!!!


Dalam orang sibuk-sibuk berbicara tentang piala dunia, si rambut biru teringat akan teammate semasa kejohanan liga IPT zon selatan. Banyak suka duka si rambut biru dalam kejohanan tersebut. Dari kejohanan ini lah, kami semua merantau ke seluruh Johor.

Tidak di nafikan, di kalangan skuad UiTM Johor ini ade yg sudah berpengalaman lebih banyak dari si rambut biru yang hanya biasa-biasa permainan nyer. Korunk pernah tak dengar liga perdana???, mesti pernah kan. Salah satu daripada kami, pernah merasai pengalaman bermain di Liga perdana tersebut. Lagi satu pulak, korunk pernah tak dengar kejohanan piala president???, ini pun mesti korunk pernah dengar kan. Kejohanan liga president untuk belia2 dari setiap negeri untuk mewakil negeri masing-masing tu. Dalam skuad ini jugak, ade yg pernah bermain untuk negeri masing-masing.

Si rambut biru beruntung sebab dapat bermain dengan mereka semua. Walaupun x sehebat dan tak setanding dengan mereka semua, mereka melayan si rambut biru macam setaraf mereka semua.

Skuad LIGA IPT UiTM Johor

Walaupun kami tidak cipta sebarang kemenangan dalam kejohanan ini, kami berasa 1 kehormatan daripada UiTM zon selatan kerana mewakili UiTM daripada zon selatan untuk Liga IPT.

0 ulasan:

 
f