Wednesday, June 23, 2010

NewBorn!!!

Jeng!!! Jeng!!! Jeng!!!

Diam sikit erk.. Syyyyyyyhhhhhhhhh!!! Si rambut biru nak wat pengumuman nie. Exclusive dalam blog nie.

“Satu... kasih yg abadi
Tiada tandingi dia yang satu
Dua... sayang berpanjangan
Membawa ke syurga kasihnya ibu
Tiga... lapar dan dahaga
Rela berpayahan setianya ayah
Empat... mudah kau ketemu
Berhati selalu beza antara
Kasih dan kekasih

Tak sabar nak dengar anak si rambut biru nie nyayi lagu nie. Apa-apa pun, layan gambar nie dulu erk…

Apa tanggapan pembaca bila tengok gambar si rambut biru di atas. Tak kira apa pandangan korunk terhadap gambar tersebut, si rambut biru rasa gembira bila gambar ini di paparkan. Bukan niat si rambut biru untuk menayangkan siapa gerangan di hati si rambut biru sekarang. Tetatpi ingin berkongsi kegembiraan bersama.

Nama baby tu Nur Aleesya Saffiya di lahirkan pada tanggal 14hb June 2010. Apa yang membuat kan si rambut biru ase happy sgt sebab nama “Aleesya” tu. Si rambut biru sangat suka dengan nama tu, tak sangka nama tu di terima sebulat suara oleh ahli keluarga.

16 ulasan:

Anonymous said... [Reply to comment]

anak spe hg amek ni?

...chu-are... said... [Reply to comment]

kawin tk ajak ker bang??:P

Miz Vamp said... [Reply to comment]

Apekah??huhu

Anonymous said... [Reply to comment]

samer pdn..

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

Anonymous 1>>> amek... x men laa amek... 2,2 subur kut...

chu are>>> sorry laa chu are... duit x der nak wat mjlis sanding2 nie... nnty ade, ko laa org pertama aq ajk... amin

miz vamp>>> apekah apa??? menjadi tnda tnya tu...

anonymous 2>>> tq... samer padan erk...

...chu-are... said... [Reply to comment]

gmbr nie mnimbulkn bnyk tnder tnyer kot??
hahaha

Miz Vamp said... [Reply to comment]

ank ko ke sanat??kenduri nyer bile?huhu

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

chu are>>> byk tanda tanya... nnty aq bgthu dari masa ke ssma erk chu are...

miz vamp>>> yap my son... kenduri??? lps hbs dploma kut... ibu dye x nak sanding awl2...

...chu-are... said... [Reply to comment]

ko nie sanat...ckp r tol2!!
wah~tber2 rasa cm tk sbr nk tau
hahaha

XOXO said... [Reply to comment]

uiks..aleesya..
baby sape weh??

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

xoxo>>> bby saya laa... bbay sapa lgi... sory x jemput... kendri wat lmbt lgi...

chu are>>> rilex2... belum bersedia nak share ngn kwn2 lagi... oppppsss!!!!

XOXO said... [Reply to comment]

haha..ngongek je ko ni lah..hahahaha...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

xoxo>>> ngokngek hang cakap... punya laa jujur sy luahkan perasaan nie...

XOXO said... [Reply to comment]

aiseh..marah la..
maaf la cik ryoma..sy dah perkecilkan luahan aty anda..
hekhekhek....

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

dush dush dush... poyo nyer kawan aq sorng nie...

XOXO said... [Reply to comment]

adoi..ko tumbuk aq wan..hampeh..hahahaa...

 
f