Tuesday, June 29, 2010

Kalau...***Tiada!!!

Si rambut biru tersentuh dengan post seorang member, Chu are... Dengan lagu background sambil menghayati setiap bait-bait lirik lagu "padaMu aku bersujud" oleh Afgan...

Ku menatap dalam
gelap, tiada yang bisa kulihat
selain hanya nama-Mu,
ya Allah
Esok ataukah nanti,
ampuni semua salahku
lindungi aku dari
segala fitnah
Reff:
Kau tempatku meminta,
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hambamu yang selalu bertaubat
Ampuniku ya Allah,
yang sering melupakanmu
saat kau limpahkan
karuniamu dalam sunyinya aku bersujud

Serius, pertama kali Si rambut biru dengar lagu nie, terasa lain macam dalam diri. Tak tahu laa kenapa??? Si rambut biru takut tidak sempat untuk lakukan untuk mereka. Jika Si rambut biru sudah tia**...

1. Si rambut biru sudah bahagiakan Mak Ayah di dunia dan di akhirat
2. Si rambut biru sudah tengok Along berjaya dalam hidup dia dengan orang yang betul-betul cintakan dia
3. Si rambut biru sudah tengok adik perempuan ini di jaga oleh seorang yang pandai memimpin
4. Si rambut biru sudah tengok adik lelaki ini sentiasa tolong Mak, ayah, abang dan kakak
5.
Si rambut biru sudah bahagiakan seseorang yang bernama Isteri
6. Si rambut biru sudah lunas kan segala janji yang di taburkan
7.
Si rambut biru sudah maafkan kawan-kawan

4 ulasan:

...chu-are... said... [Reply to comment]

the chorus one lar paling sdih..
atleast ko bnyk lah dh dpt..
btw...for me ur the good friend to mee!!
luv ya~~:):)

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

thanks,,,
berulang kali lagu tu aq men kan...
sblm tu aq nak minx maaf klo aq ade buat ko terasa ke apa ke erk...

...chu-are... said... [Reply to comment]

aku mlm td dkt berjuta kali dgr..
nie...dgr r gk time bkk blog ak...
hahahaha
ader ker salh??
xder r...
its ok pun~:)

zati said... [Reply to comment]

lagu tu memang sedihh, feeling, rasa insaf ;(

nie link tuk disable right click tu :
http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-disable-rightclick.html

 
f