Friday, February 11, 2011

Easy answer for Math






Dalam duk membelek-belek blog orang... SRB perasan dengan Gambar-gambar di atas... Gambar dia atas, SRB dapat dari blogger ini...

Chu-are

SRB sebagai student Dip in Quantitative Science (Math) tak terpikir yang subjet matematik masa SPM dulu-dulu semudah ini... Kalau tahu dari awal, tak yah belajar sungguh-sungguh kan... Mudah kan... kahkahkahkahkah...



4 ulasan:

mrs.cokelat said... [Reply to comment]

hahah.! sgt mudah...xsngka kann dah thap lgi tnggi bljar math..wahhh,,,, pdhal pecah kepala tgk formula.... :p

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@mrs.cokelat

tu laa...
aq ase dia x der masa nak wat soklan tu laa...
tu yg timbul solution mcm nie

zati said... [Reply to comment]

hahaha mudahnyeeee :p

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

nnty bila jadi cegu.,.
nak ajr anak murid mcm nie laa...
senng kan...

 
f