Thursday, December 16, 2010

Award from Dear Diaries


Ini lah award yang SRB dapat dari owner Dear Diaries... Tak sangka lah owner blog tu bg award nie kat SRB kan... hahahaha


header "Dear Diaries"

Sudah semesti nyer lah kan, bila kita dapat award nie dengan hati serba salah, SRB dengan ikhlas serta mempunyai hati yang suci akan menjawab soalan-soalan yang di sedia kan iaitu...

1. Berikan nickname untuk saya.

gf abg SRB a.k.a kak wanie

2. Ucapan untuk pemberian award ini.

terima kasih sebab memuji blog SRB cantik...

3. Berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat.

Aduh.. soklan yang SRB ase sangat susah untuk mejawab... So, SRB tinggalkan soklan nie erk... SRB x minat laa... hahahaha

4. Tag award ni kepada 10 orang blogger / follower.

Zati and Lappy (Zati)
MyWords (My)
When i feel writting is better than speaks (Caie)
Watch Me Grow Up (Bella)
cadburyalmond (Ekin)
Kasut Puteh Story (Afif)
Dear Diaries (Kak Wanie)
When the hearth speaks (Najwa)
Tempat Buang Masa (Azmir)
GoGo (Mira)




2 ulasan:

Melor said... [Reply to comment]

tq jadi follower melor. melor follow balik ni

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@Melor

tq follow SRB... hehehehee

 
f