Saturday, December 11, 2010

Me & My Teddy Contest

ini lah banner contest tersebut di link >>> "zunah zahidah"

Bukan apa, sesaja jer nak meriah kan contest ini. Tapi SRB nak story jugak tentang bear nie...

Ini lah bear yang SRB taruhkan...

Nak bercerita tentang bear ini, sangat2 lah menarik. Antara sebabnyer, SRB tidak keluarkan se'sen' pun untuk dapatkan bear ini kerana daya usaha rakan sepasukan bola sepak SRB. Macam sukan komenwal dan sukan asia, dorunk yang menang pingat akan dapat bear atau bunga kan. So, macam itu jugak lah SRB, dapat bear ini setelah berjaya menduduki tempat ke-tiga dalam karnival sukan mahasiswa (KARISMA) dalam kategori bola sepak. Cuba tengok kat leher bear tu, dia pun dapat medal taw.

Lagi 1, yang membanggakan SRB tentang bear ini, ia di sampaikan oleh
YBhg. Prof. Dato' Dr. Abdullah Mohamad Said taw. Bagi sesiapa yang bergelar mahasiswa mahupun mahasiswi di UiTM akan kenal siapa dia. Bukan calang-calang taw.

So, di sini SRB nak ajak mereka-mereka ini join sekali... siapa yang kena erk???

the-flower-syazwani
myelifes
zati and lappy

Sekali lagi SRB hendak maklum kan... Segala-galanyer harus bermula dengan link ini >>> "zunahzahidah.blogspot.com"




4 ulasan:

zunah said... [Reply to comment]

dtg menge-check hehe... rlg ltak banner contest di sidebar ye... tq..
majulah sukan utk negara.. hehe :D

zati said... [Reply to comment]

comel gilerr bear tu..nanti zati wat, tengs tags ^^

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zunah

kene ker letak kat sidebar nie...
ehmmm

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

comel!!!
hahahaha... sesaje jer nak tunjuk bear tu..
buat lah erk cik zati

 
f