Friday, December 31, 2010

Thanks Software

Akhir nyer, record peribadi untuk SRB telah di cipta... Apa kah itu... saksikan gambar sebelum dan selepas di bawah... Tidak menggunakan adobe photoshop sebab software dah kene format jadi hilang di dalam lappy SRB... Tapi kali nie, SRB menggunakan paint utk lukisan di bawah... Hebatkan...

Menggunakan "Software PAINT"

Kesimpulannyer, tidak kira apa yang ade, kita jangan lupa akan benda-benda yang lama... Memang betul kita sudah kecapi pelbagai kecanggihan atau lebih tepat makin siber, tapi tradisi atau benda yang lama jangan lah kita lupa kerana ia nyer masih boleh di gunakan lagi walaupun makan masa yang lama...




6 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

woww chantekkk

birucolour said... [Reply to comment]

cner ko wat weh??

paint uw yg mmg ada lam sume komputer tu an3???

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

cantik kan... nak buat lukisan muka cik zati lak pasnie... boleh???

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@birucolour

yap... yang ade kat semua compter tu...

saje jer nak cuba... sebab tension software adobe x der.... arrrggghhhh!!!

zati said... [Reply to comment]

haha buat muke orang nak buatape, buatlaa muke gurl2 pakcik gune paint, nak tengok muehehe XD

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

takut buruk laa tu...
ehmmm.... klo lawa jgn nak copy2 erk...
hehehe...
berangan jer ...

 
f