Wednesday, December 29, 2010

contest fesyen untuk semua

Hello follower... Kali nie SRB di ajak oleh Ain Azman untuk join this contest... Tapi tak tahu laa boleh menang ker tak kan, ye lah SRB nie siapa, bukan model pun... Hahahha..

Apa-apa pun SRB join sahaja untuk memeriahkan contest nie... So, tahniah kepada Shida dan
Esya sebab buatkan contest seperti ini...

This banner untuk "Contest Fesyen Untuk Semua"


Syarat-syarat untuk joint this contest ini... Korunk kene jadi follower mereka di bawah nie...

duniakushida.blogspot


Gambar yang SRB taruh kan ade 2 taw... tengok lah erk... hahahaha


Ala-ala Meet Uncle Hussin (Kiri) and Ala-ala Korean (Kanan)... Giler berangan..


Tagged 5 rakan anda, tapi SRB nak tag orang2 yang rajin buat homework seperti :-

http://zakmalstory.blogspot.com/

http://chu-are.blogspot.com/

http://iziramashi.blogspot.com/

http://the-flower-syazwani.blogspot.com/

http://nj-vespakuning.blogspot.com/


Lastly, tinggalkan link contest korunk kat link ini >>> "Contest Fesyen Untuk Semua"... Dah settel... senangkan... jom lah join...




30 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

saye memang rajin buat homework hahaha tapi kalau fesyen macam ragu2 nak msuk sebab buta fesyen wawawa *boleh lak macam tu*

btw thanx 4 the tag

Esya Erisya HoneyZ Marcell_ said... [Reply to comment]

thanks sdi join contest kami!! kacak gambar.. blh menang ni :)

shida saje said... [Reply to comment]

semua lengkap dari 1-4 tapi syarat2 no.5 xde huhu..masuk blog shida baca untuk lebih jelas k ~

shida saje said... [Reply to comment]

promote en3 awk mgkin leh mng dalam kategori top komen..de 2org pmng taw ;)

nadiahjamian said... [Reply to comment]

ok sanat,, best , macam menarik jer,, nyway, gambar sanat yg pakai topi ala2 korea tu dah smart abes dah tu ;) keep it up ya.

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

ala zati... x kira laa macam mana pon...
apa yang kita pakai kat badan kita...
itu lah fesyen...
tapi yang susahnyer...
nama bagi nama pada fesyen yang kita pakai... tak gitu...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@Esya Erisya HoneyZ Marcell_

hah boleh menang???
x naek men2kan perasaan org... hehehe...

alamak pihak pengajur dah bg hint tu... hohohoho...
poyo nyer SRB nie

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

syarat noi. 5???
alamak... dah agk dah...
mmg nak buat... tapi adobe photoshop xder...

baru repair ngan format my lappy...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

promote ent3 ini... aduh...
benda paling susah utk memaksa atau menyuruh org nie...
pe-pe pon... biar lah ketentuan menentukan segalanyer...

kita hanya mampu berusaha...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@nadiahjamian

hahahaa...
anywhere thanks for comment my pic..
biasaw jer tu...

saja jer pakai macam tu...

NUR AIN AZMAN said... [Reply to comment]

wahhh, gambar semart tuu wan

hihi, GOOD LUCK taw


HAPPY NEW YEAR 2011



^____________^

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@NUR AIN AZMAN

hah semart!!!
adush... kembang nyer hidung macam nie...
hahaha...
men-men jer...

thanks alot..
gud luck too...
happy new year!!

NUR AIN AZMAN said... [Reply to comment]

wan : mekaseyy wan comment entry header 2011 aen tu, hihi

simple je header aen tu

yup taw xpe. pape pun header akn d tgk dulu

kalau header nice, sure org akn dtg lg dan bace entry kite

aen sokong kate wan last sekali tu

THANKS MUCH MUCH wan ^_______^

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@NUR AIN AZMAN

cerita header si aen nie buat wan tergoda dengan pembinaan header baru... tapi adobe xder lorh...
terus cancel!!!

misz FaTiN said... [Reply to comment]

gudluck.. ^_^

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@misz FaTiN

thanks a lot...
doa2 kan lah erk...

shida saje said... [Reply to comment]

list contest dah kuar ..jom tengok dan komen sape yang tersenarai =)
> http://duniakushida.blogspot.com

p/s: sila emailkan butir2 dan gambar ke email yang shida bg ..butir2 tu ade kat blog shida,

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

baeklah... ty erk...

shida saje said... [Reply to comment]

ryoma shida da terima email, tq =)

meaw said... [Reply to comment]

dear,gud luck for ur contest eh..meaw join jugak :D


http://letopkeypad.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

shida saje said... [Reply to comment]

list penuh dah tsenarai jom tgk sape 31 pserta yg tcalon ;)
> http://duniakushida.blogspot.com

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

dah ker... ok...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@meaw

tq...
gud luck too...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

knpe 31???
tq...

shida saje said... [Reply to comment]

mydear shida dah update tentang contest jom baca ;)

shida saje said... [Reply to comment]

sebab jan ade 31 hari =P

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@shida saje

yeah.. sudah update!!!

shida saje said... [Reply to comment]

baca entri jom ;)

shida saje said... [Reply to comment]

salam singgah..shida ade update tentg contest untuk terakhir kalinya jom baca ;)

shida saje said... [Reply to comment]

jom tgk pmenang contest fesyen untuk semua ;)

 
f