Sunday, December 19, 2010

Tahniah dan bangga


inibelogsaya.blogspot.com

Kali ini SRB nak ucapan kan tahniah kepada Hanis Zalikha kerana popular disebabkan Blog nyer. Statistik yang di keluarkan orang laman web pencarian google Malaysia, Hanis Zalikha telah mengalahkan Datuk Siti Nurhaliza... Wah... sungguh tak sangka.

10 individu paling dicari dalam google malaysia mengikut turutan:-

1) Maher Zain

2) Justin bieber

3) Luna Maya

4) Din Beramboi

5) Lady Gaga

6) Hanis Zalikha

7) Lee Min Ho

8) Adam Lambert

9) Datuk Siti Nurhaliza

10) Paul Tan

Apa yang SRB tak sangka, Hanis Zalikha ini adalah warga UiTM Segamat Johor jugak... pendidikan pun setanding dengan populariti yang dia kecapi... Seorang yang tidak sombong dan penampilan dia pun tak lah begitu menonjol mengikut keadaan kut... kahkahkahkah




12 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

hahaha statement last tu yang tak boleh blaa "penampilan dia pun tak lah begitu menonjol mengikut keadaan kut" ;P

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

ok, bile nama sendri nak naek ni. haha. *berangan.

bestla hanis zalikha.

birucolour said... [Reply to comment]

anda tlh di tag oleh saya!!
ahakz =).. [chekITout]
http://iziramashi.blogspot.com/2010/12/contest-blog-terkemas.html

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

hahaha... betul laa zati...
friendly dia nie...
penampilan biasa2 jer...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@Pinky Pixie

nama pinky pixie akan naek jugak laa...
tuah ayam nampak di kaki
tuah manusia kita tak tahu...
so, ada masa naek laa...

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@birucolour

alamak kene tag... xtahu nak wat pe laa...
ase macam kene tembak laa pulak...

birucolour said... [Reply to comment]

@Ryoma Ekhizen hakhak...ayat ko wan..hahahaha..

zati said... [Reply to comment]

langsaikan hutang anda di http://zakmalstory.blogspot.com/2010/12/your-url-story-contest.html

hahak :P

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@birucolour

hehehe
actualy, dah sertai pon contest tu

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

SRB ade hutang ngn cik zati erk...
ok2...
jgn isau erk...

birucolour said... [Reply to comment]

@Ryoma Ekhizen tu la..aq ader pasan kt blog ko uw..tape la..famous la ko skit aq da tag tu..(walaupun ko mmg da femes aq aser..)=)

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@birucolour

fames!!! adoi... x der lah...
aq x kejar bnda2 tu laa...
aq post sbb aq ase benda2 mcm nie bgs...

 
f