Friday, December 31, 2010

Lukisan hati

Sepanjang cuti ini SRB terkejut dengan gejala melukis di sekeliling SRB, iaitu adik perempuan SRB dan Suzie... Lukisan di terbit kan pada sehelai kertas putih... Dalam fikiran SRB, pandai dan kreatif jugak dia nie. Tak sangka dia nie luangkan masa dia dengan gejala nie...

Dalam diam-diam SRB snap this picture...

Untuk pengetahuan semua, adik SRB nie memang minat giler dengan carton animasi Detective Conan ini... Tak tahu la sampai bila dia minat, hah yang ini SRB tak tahu... Biasa lah budak-budak baru nak meningkat remaja kan... Apa yang SRB buat, nak copy this picture menggunakan software paint. Berjaya atau tidak, tunggu next post... Kalau tak der, x berjaya lah kan...

Lukisan Suzie...

Ini lagi satu, entah bila tah dia lukis benda alah nie... Tapi yang pasti dia gunakan kertas lukisan yang tertera UTHM.Tak silap SRB, ade program di UTHM yang pernah SRB sertai..

Kesimpulannyer, hanya SRB sahaja yang tiada seni lukisan ini.... hahahhaa... Tak pe tak pe, SRB nak buktikan bahawa SRB boleh copy gambar di atas dengan menggunakan software paint. I will kept my word!!!




5 ulasan:

s u z i e said... [Reply to comment]

sayang!! xlawa lah saye punye..jgn lah post.. malu..time tu bosan2 xde keje kat office..

zati said... [Reply to comment]

hoho pandainyee adik SRB lukis, kalau zati, lukisnye tidak tapi asyikkk padam memadam je, abes bersepah-sepah habuk pemadam tu hahaha, memang tak ada langsung bakat seni lukis tu

btw keep ur word & gud luck XD

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@s u z i e

sy tak cakap pun lukisan awk lawa...
hahaha poyo nyer awk nie...
hehehe...

ala malu-malu tapi mahu...
gigit kang!!! grrww!!!

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

hehehe...
tangan dan jari zati mahir taip-menaip jer... hehehe...

SRB pun x reti lukisan2 nie... tapi kalau dah boring sesangat memang muncul lah karya2 SRB...

akhirnyer, i kept my word...

Anonymous said... [Reply to comment]

eh awak!! mmg x lawa pun ye,,, eish,,, adui2..

 
f