Wednesday, December 22, 2010

Segmen Jom Berkenalan

Kali ini SRB kene ketuk dengan pemilik blog ZakmalStory.Blogspot untuk join this segmen. Sakit taw Zati, nasib baek lah awk tu kecik... Hehehehe... Apa-apa pun, terima kasih sebab sudi dan mengalu-alukan SRB untuk join this segmen... Sayang jugak erk... Hahahaha... Perasan dah si SRB ini... **Pang....

jom berkenalan melalui soalan, semuanya ada 7soalan yang sangat menarik....

  • apakah status anda
Aduh!!! perlu ker jawab soalan sedemikian rupa??? ehmm buat masa bahagia sekarang... Dalam perhubungan laa... Dalam bahasa inggeris "In-relationship"
  • ceritakan tentang diri anda
Seorang yang di gelar Wan. Pernah berkediaman di TLDM Lumut dan sekarang di Tampin, Negeri Sembilan. Sekarang berada di tahun akhir Diploma Sains Kuantitatif (Matematik) di UiTM Segamat Johor.
  • ceritakan tentang blog anda
blog ini di cipta adalah untuk catatan coret SRB. Perasaan gembira,sedih dan segala-segala nyer lah. Konsep untuk blog ini catatan peribadi kut (Tak pasti). Blog kaler biru, segala-segala biru tapi bukan celcom erk... hahahaha
  • apa pandangan anda pada dunia blog
dunia blog sangat-sangat bagus sebab dari situ kita dapat pengalaman. Pengalaman akan dapat dari segi pembacaan pengalaman para-para blogger itu sendiri. Selain itu, blog jugak boleh dapat berkongsi masalh dengan para blogger
  • nasihat anda kepada rakan2 anda yang baru nak buat blog
pasti kan jangan buat blog tu macam chipmore... sekejap ade sekejap tak der (Zati yang tegur SRB)... Lagi 1, jaga pertuturan dan bahasa dalam penulisan blog supaya tidak mengutuk dan menghina mana-mana pertubuhan di Malaysia, kalau tak kene saman. Sekarang zaman saman-menyaman jer...
  • nyatakan keunikan yang ada pada blog anda
keunikan??? ehm mungkin kaler biru tu kut... biru tu kan lambang pepaduan... macam konsep 1Malaysia.... hakhakhak...
  • sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog??
sampai SRB ade cucu cicit kut... orang cakap selagi ada masa terluang dan selagi darah berada dalam tubuh SRB ini mengalir... Macam itu kut... insayallah!!!
  • tagged 4 orang blogger

pengasas segmen ni >>> "loqkimagri blogspot"




5 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

hahaha oke nak gelak jap, *dah benti gelak* good homework XD

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

gelak??? amboi dah pandai gelak2 kat orang sekarang erk,,,

kenapa gelak erk???

zati said... [Reply to comment]

gelak sebab ada unsur-unsur lucu kat dalam entry tu ^^

NUR AIN AZMAN said... [Reply to comment]

Wan, ade tag untuk ko

klik sini [http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html]

jgn lupa join dan tinggal kan komen kt entry ak tu taw. graciass ;)

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@NUR AIN AZMAN

ok2...
knpe ade homework lagi nie...
hahaha

 
f