Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas!


Kali ini SRB nak join this kontest pulak... Nak tahu gak taraf kekemasan SRB nyer blog jugak kan... Hehehehe... Makna nyer, kalau SRB kalah dalam kontest ini, Blog SRB x kemas lah kan... hahahaha... Saje jer wat ayat supaya pihak pengajur ase bersalah... hahahahaa...

This kontest di anjurkan oleh 2 orang taw, antara nyer :-

Me And My Blog (Pengajur Utama kut...)



Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow Blog "Me And My Blog" dan "Violet Vale". tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D (DONE)
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah . (DONE)
  3. buat satu entry dengan tajuk "Kontest Blog Terkemas". Amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni . (DONE)
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .(DONE)
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.(DONE)
  6. tag 3orang blogger ok :)
MyWords (My)
When i feel writting is better than speaks (Caie)
Dear Diaries (Kak Wanie)

Apa yang menarik nyer this kontest sebab ade 3 orang pemenang yang akan di pilih taw. Tapi yang sedih nyer, penyertaan nyer amat-amat lah ramai. Tapi, nasib kita bukan dapat tahu pon kan. So, redha sahaja dengan keputusan nyer nnty...




7 ulasan:

nadiahjamian said... [Reply to comment]

wah , mcm best jer . err, sbnrnye still tak faham lg cmne nak join ?

nadiahjamian said... [Reply to comment]

wah , mcm best jer . err, sbnrnye still tak faham lg cmne nak join ?

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@nadiahjamian

x susah pon... ikut jer syarat2 dia...
pastu letak kan link kontest nadiah tu kat ruang comment pengajur...

caie~syaie said... [Reply to comment]

wah x puas ati ni.....8909 kn....haha
nk teka jgk.haha

Magrib said... [Reply to comment]

anda suka join kontest ya???
attitude anda mmg menarik..

anyway.. blog anda cool... suka dan follow anda.

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@caie~syaie

ai... kak caie kak caie...
x puas aty lagi tu... ehmmmm

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@Magrib

biasa-biasa jer...
x der kerje nak buat.. so, join jer lah... hahahaha

tq 4 supporting

 
f