Sunday, December 12, 2010

Cerita DOTA!!!



Entry kali ini SRB nak cerita tentang "DOTA". Rata-rata sudah tahu apa itu DOTA bukan, begitu jugak SRB. Pantang ade masa sahaja, mesti ber"DOTA". Sebab apa SRB bukak cerita pasal DOTA ini kerana SRB tertarik dengan cerita di link ini >>> "Atyn's Diaryy Berry".



Atyn's Diaryy Berry Blog...

Sebenarnyer, cerita yang berkaitan DOTA di dalam entry dia salin tak tumpah macam situasi SRB. Tak sangka pulak kan, kerana DOTA, lelaki macam SRB akan terleka akan keadaan sekeliling. Serius weyh, sampai mesej yang masuk pun tak sedar.

Nasib baek lah dia paham dengan situasi pencinta games DOTA nie. So, harap gurl-gurl yang mesej tak balas ker lambat balas ker, paham-paham lah erk kalau sang jejaka yang korunk mesej berkelakuan sedemikian rupa. hahahahaha.....




6 ulasan:

wani harumi said... [Reply to comment]

ha abang kamoo la toh!!
rase nak amek game dota toh campak kat lautan atlantik!!
geram!!

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@wani harumi

adoi x memahami btl laa akk nie...
hahahahaa

KizZ said... [Reply to comment]

Dota memang men'gila'kan..nseb bek Kiz memang tak minat strategi game..

Btw,
Jemput2 berehat sebentar di Kiz Garden..Folo kalu suke ya..hehe..

www.kizgarden.blogspot.com

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@KizZ

rasa nyer mcm kenal laa...
hahaha

baek sy sbgai junior anda,
akn follow mollo

caie~syaie said... [Reply to comment]

sanat.sy xtaw dota 2 ape.ape ek?haha

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@caie~syaie

x tahu!!!
nnty tahu laa...
nie game dak lelaki laa...

 
f