Tuesday, December 21, 2010

Your URL story contest

Salam... Baru sekarang SRB ingat pembuka bicara mesti mula dengan salam... Dang** kat dahi SRB sikit... hahahahaha

Kali ini SRB kene tag oleh Zati And Lappy... Jadi, SRB kene lah join this contest.. Kenapa lah si Zati nie tag SRB... Ada apa-apa lah tu... Hahahaha

My URL :- "ryoma-hazone.blogspot.com"

Kenapa "RYOMA"??? Pastu "HAZONE"??? macam budak-budak pon ade kan... Hahahha... Memang betul pon kan... Macam kebudak-budakkan kan... Seriusly, nama blog x sesuai dengan zaman sekarang, tapi nak wat macam mana kan??? Dah Tak boleh ubah dah kan...

Owkay lah, ryoma tu SRB dapat dari watak Prince of tennis... Watak kanak-kanak yang bagus main tennis tu... Ryoma Ekhizen... SRB suka dengan Style dia...

Hazone pulak... Gabungan nama Hazwan dengan number satu... So, Haz dengan number one (dalam bahasa inggeris)... Jadi lah HAZONE...

knpe guna URL ryoma-hazone... Sebab masa tu just suka-suki jer buat blog nie... ahhahahaha

Disini SRB nak tag semua orang yang sudi nak join this contest... Ceciter-ceciter!!! ahahahha

siapa-siapa yang nak join usya penganjur nyer blog di sini >>> "devilviernes.blogspot"




5 ulasan:

zati said... [Reply to comment]

hahaha :P
baru tahu, sebelum nie sebut hazone tu sebagai hazon hahahadoiii, tak perasan ONE kat situ, jangan gi tau sesiapa syhhhh wuekk :P

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

hahaha...
lah ye ker... x pe, xpe...
tinggi jugak pemikiran zati nie...

zati said... [Reply to comment]

jom join segmen jom berkenalan =)
http://zakmalstory.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

Ryoma Ekhizen said... [Reply to comment]

@zati

segmen ap tu... ehmmm... owkay saje...

mera zati M.z said... [Reply to comment]

ehh da tinggalkan link entry awk nih kat entry contest sy tu ke??
pape pun tenkiu join..

 
f